· 

[TC076] La Tor de Querol - Feners - Dolmen - Brangolí - Fenes - Bena - La Tor de Querol


Clàssica ruta per la banda de la solana de l'Alta Cerdanya que és més propera a la frontera, que ens permet descobrir els llogarets de Feners, Brangolí i Bena, pertanyents a la comuna alt-cerdana d'Enveig. 

També ens aproparem al dolmen de Brangolí, anomenat també Sepulcre de la Cova del Camp de la Matunya, Dolmen de Marrunyes o de Cal Caballer, monument megalític datat cap al segon mil·lenni AC. Té la forma d'un dolmen clàssic i està considerat un dels més bells i espectaculars de la Catalunya Nord.


Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo
Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

11.76 km.

441 m.

Moderada

Alta Cerdanya

 

La Tor de Querol

Brangolí

Bena

FenersAltres rutes relacionades: