· 

[TC225] Refugi de Vilallobent

 

Senzilla excursió circular a peu, des de la localitat de Vilallobent (municipi de Puigcerdà, Baixa Cerdanya gironina) fins al refugi del mateix nom. L'itinerari ens permetrà descobrir boscos encisadors i albirar esplèndides vistes dels cims del Pirineu.

 

Sortirem de Vilallobent tot seguint Camí dels Seclars (Senders de Cerdanya 601) que s'enfila Torrent de Vilallobent amunt i que fa de frontera amb l'Alta Cerdanya.  Arribem a una pista (Senders de Cerdanya 603) que ens permet enllaçar amb el Camí de Dòrria (Senders de Cerdanya 602) que també ve de Vilallobent. Seguim aquest Camí de Dòrria amunt fins el Refugi de Vilallobent.

 

Per tornar, baixarem per una pista (Senders de Cerdanya 603) que ens torna altre vegada al Camí dels Seclars i que ara agafarem de baixada. Quan arribem al punt on abans l'hem deixat, tornem a agafar el sender 603 que ens acosta de nou al Camí de Dòrria i que ara també agafarem de baixada fins a Vilallobent.

 

refugi Vilallobent
Camí Vilallobent


[Per a dispositius mòbils, veureu millor aquest mapa en posició horitzontal]

Perfil ruta senderisme Refugi de Vilallobent

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

10.3 km.

560 m.

Moderada

Baixa Cerdanya gironina

 

Vilallobent

Refugi de Vilallobent


Descarga
TC225-RefugiDeVilallobent.gpx
Documento XML 294.7 KB

Temps a VilallobentRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens