· 

[TC230] Refugi de la Feixa - Puig Farinós - Estany de Malniu

 

Aquesta completa ruta circular a peu vora l'estany de Malniu (Baixa Cerdanya) és una bona alternativa als itineraris més concorreguts de la zona.  Partint del refugi de la Feixa, anirem guanyant alçada en direcció a la frontera, la qual cosa ens permetrà tenim unes vistes privilegiades de la zona.

 

Comencem el recorregut darrere el refugi de la Feixa (a on s’hi arriba per pista des de Meranges o des de l’estació d’esquí de Guils-Fontanera), seguim l’anomenat camí de l’aigua i creuem un esplèndid bosc d’avets.  Creuem també els torrents de l’estany Mal i del Gespetar fins que comencem a enfilar-nos suaument cap a la roca de Colom, des d’on anirem carenant per la serra del Puig Farinós.

 

Arribats a aquesta roca, girem a l’esquerre per continuar pujant fins arribar al cim de la serra de Campcardós, des d’on observem els estanys de Malniu i de Guils.  Tot seguit, creuant el pla dels Empedrats, arribarem al Puig Farinós des del que tindrem bones vistes del Carlit, els Perics, Coma d’Or, Fontnegra, Fontfreda i de la vall de Campcardós.

 

Seguim creuant pel mig el pla dels Empedrats, ens apropem al pedró de la Tossa i, tot carenant, seguim fins al cim de les Molleres del Puigpedrós. Passat aquest, comencem a baixar pel serrat de les Perdius Blanques fins a l’estany de Malniu, que voregem pel costat, i, tot creuant el bosc, anem a trobar el GR11, que ens durà de nou fins al refugi de la Feixa.

 

TC230 - Vistes
TC230 - Estany de Malniu


Perfil ruta senderisme TC230 - Refugi de la Feixa - Estany de Malniu

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

 

 

 

  

14.5 km.

620 m.

Moderada

Baixa Cerdanya gironina

Refugi de la Feixa

Puig Farinós

Roca de Colom

Serra de Campcardós

Pedró de la Tossa

Pic de les Molleres del Puigpedrós

Estany de Malniu


Descarga
TC230-LaFeixa-PuigFarinós-Malniu.gpx
Documento XML 33.4 KB

Temps a MerangesRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens