· 

Llívia – Gorguja - Sant Guillem – Llívia


Recorregut senzill pels voltants de la vila de Llívia que es pot realitzar en poc més d’una hora. És apte per a tota la família, amb un desnivell pràcticament inapreciable. És una bona opció per anar a estirar les cames, o acompanyar els petits amb la bicicleta.

Iniciarem la marxa sortint de la plaça del Molí de Llívia, en el nucli urbà de la vila. Des d’aquí prenem la carretera que va en direcció a Gorguja, passant la cruïlla que va a Estavar. A pocs metres i després d’haver passat per un grup de cases al final de Llívia, trobem un caminet a la nostra esquerra que remunta fins a una pista sota l’ombra de pollancres, paral.lela a la carretera.
Arribem a la cruïlla amb el mas Sant Josep, el deixem a la nostra esquerra i creuem la carretera en direcció a Gorguja. Un cop al nucli de Gorguja, agafem el carrer de la dreta que ens durà a un carrer transversal. Seguim cap a l’esquerra, girant tot seguit cap a la dreta. Deixem Gorguja. 

Travessem el riu d’Er i continuem per pista asfaltada. Enllacem amb una pista transversal on hi ha uns xalets. A l’esquerra veurem el mas Travis i la seva ermita. Continuem cap a la dreta.
Trobarem una bifurcació. A la dreta hi ha una pista asfaltada que va cap a Llívia, la deixem de banda i continuem per l’esquerra fins al mas Jonquer. Deixem el mas a la dreta i seguim per una pista.
Arribem a una pista transversal on seguirem cap a la dreta, en direcció a Llívia. Deixem un camí a l’esquerra i continuem fins que la pista fa una forta baixada. Al arribar a Llívia trobem un parc infantil. Al final d’aquest carrer enllacem amb l’avinguda del Segre per l’esquerra.
Seguim per l’avinguda fins que es transforma en un camí asfaltat paral.lel al riu Segre amb verns i pollancres a dreta i esquerra. Travessem un pont i  continuem paral.lels al riu per l’altre costat fins arribar al parc de l’ermita de Sant Guillem, zona lúdica amb bancs, una font i jocs per la mainada. Podem acabar la sortida amb un berenar en aquest punt, o bé continuar pel passeig de Sant Guillem fins arribar a l’avinguda Catalunya que ens durà al nucli urbà de Llívia.