Tot Cerdanya

Des de Tot Cerdanya, hem creat la iniciativa del lloc web cerdanya.eu amb els següents propòsits:

  • Estimular el coneixement de la Cerdanya, de la seva gent i de la seva riquesa natural, en una aproximació lliure de llindars administratius. La Cerdanya no té fronteres.
  • Oferir als usuaris tota la informació disponible i relevant sobre la Cerdanya, és a dir, posar les dades al servei dels usuaris i no en el sentit contrari.
  • Crear mecanismes per apropar periòdicament al usuaris de cerdanya.eu la nova informació que aparegui sobre la Cerdanya. Per això proposem diversos mecanismes d'actualizació, bé sigui mitjançant subscripció a la nostra llista de distribució, bé sigui a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. En cap cas, NO oferirem informació comercial a través d'aquest canals.

 

Per a Tot Cerdanya és prioritària la relació amb els usuaris de cerdanya.eu i en aquest sentit us animem a familiaritzar-vos amb la nostra política de privacitat i el nostre avís legal.

 


Subscriu-te a la nostra llista de distribució i accedeix gratuïtament l'e-book "Cerdanya", per S.Bosom:

* obligatori

Consentiments:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Tot Cerdanya. Finalitat: Gestionar l'envíament d'informació i prospecció comercial, d'acord amb el RGPD. Legitimació: Consentiment informat de l'interessat. Destinatari: Tot Cerdanya ("controlador") i MailChimp ("processador"). Drets: Accés, rectificació i supressió de les dades. Informació addicional: Veure la política de privacitat i la política de galetes de cerdanya.eu. Les dades dels subscriptors estan allotjades a MailChimp, encarregat del seu tractament fora de la UE i acollit a “Privacy Shield". El subscriptors poden accedir-ne directament, d'acord amb la política de privacitat de MailChimp.