· 

[TC134] Talló - Roca Foradada

 

Exigent i completa ruta circular per a bicicleta de muntanya, per la falda nord del Parc Natural del Cadí-Moixeró, a la Baixa Cerdanya lleidatana. Recomanable només per a experts de la BTT, també és un magnífic itinerari a peu. 

 

La volta ens permet descobrir el caprici de la natura que és la Roca Foradada, mentre travessem un dels boscos d'avets més impressionants d'Europa. Proposem iniciar i acabar la ruta al pintoresc llogarret de Talló, pertanyent al municipi de Bellver de Cerdanya, a on destaca la seva església de Santa Maria, d'estil romànic (segle XII).

 

Santa Maria de Talló
Roca Foradada


Perfil ruta bicicleta Talló - Roca Foradada

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

  

22.1 km.

860 m.

Experts

Baixa Cerdanya

Talló

Pi

Roca Foradada
Altres rutes relacionades