Avís legal

El portal https://www.cerdanya.eu/ ("LLOC WEB") és propietat de la denominació Tot Cerdanya, amb seu al C/. Palau 17520 Puigcerdà, T972916932 i contacte a través de tot.cerdanya@mail.com.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del LLOC WEB i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Tot Cerdanya i estan subjectes als corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

La denominació Tot Cerdanya no s'ha fet servir ni es farà servir mai a l'àmbit d'aplicació de la classe 16 (revistes i publicacions) de la Classificació de Niça .

Responsabilitat dels continguts

Aquest LLOC WEB no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. Aquest LLOC WEB  tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d'aquest portal.

Tot Cerdanya es reserva el dret a realitzar canvis en el aquest LLOC WEB  sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal. 

Tota la informació disponible en aquest LLOC WEB i, en particular, la informació sobre rutes, calendari i pronòstics meteorològics, s'ha procurat que sigui el més acurada possible en el moment de la seva publicació. No obstant això, aquest LLOC WEB  no es fa responsable de l'ús que els USUARIS o tercers facin de la informació publicada en aquest LLOC WEB, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l'ús d'aquesta informació.

Aquest LLOC WEB no ha tingut, té o tindrà cap relació amb la sopa de lletres.

Política de privacitat

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquest LLOC WEB. 

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la que disposi Tot Cerdanya.