Política de galetes

Mitjançant aquesta política de galetes ("cookies"), Tot Cerdanya l'informa sobre l'ús de galetes o de similars eines per a l'emmagatzematge de dades a https://www.cerdanya.eu/ ( en endavant, LLOC WEB).

Què són galetes?

Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema al dispositiu per guardar certa informació o arxius d'imatges, com els píxels. La propera vegada que visiteu una pàgina web des del mateix dispositiu, la informació guardada a les galetes es transmetrà posteriorment al lloc web que visiteu ( "galeta d'origen") o a una altra web a la qual pertanyi la galeta ( "galeta de tercers ").

Gràcies a la informació emmagatzemada, la respectiva pàgina web reconeix que ja heu accedit a ella des del mateix navegador i dispositiu. Utilitzem aquesta informació per poder dissenyar així com oferir-vos aquest LLOC WEB de forma òptima i d'acord a les vostres preferències.

En aquest sentit, només la galeta s'identifica al dispositiu. Més enllà d'aquest abast, les vostres dades personals només quedaran emmagatzemats sota el vostre exprés consentiment o, en cas de ser estrictament necessari, per a poder utilitzar el servei ofert per aquest LLOC WEB.

Consentiment per a l'ús de galetes

Les galetes que no són estrictament necessàries per a oferir-vos els serveis d'aquest LLOC WEB només seran utilitzades sota el vostre consentiment. En continuar navegant pel aquest LLOC WEB després que aparegui l'avís sobre l'ús de galetes. estareu expressant el vostre consentiment sobre l'ús de galetes en aquest LLOC WEB.

Per descomptat, podeu dissenyar en tot moment la configuració de galetes al nostre LLOC WEB, activant i desactivant per a això les categories de galetes.

En el punt "Desactivació i eliminació de totes les galetes" d'aquesta política de galetes podeu desactivar al vostre navegador determinades categories de galetes o eliminar l'ús de galetes en general (incloent-hi les galetes essencials).

Categories de galetes

Depenent de la seva finalitat i funció, classifiquem les galetes que utilitzem en les següents categories:

  • Galetes estrictament necessàries
  • Galetes funcionals
  • Galetes de rendiment
  • Galetes publicitàries / de tercers

Galetes estrictament necessàries

Les galetes estrictament necessàries garanteixen funcionalitats sense les que no podríeu navegar correctament per aquest LLOC WEB. Aquestes galetes són utilitzades exclusivament per nosaltres i, per tant, són galetes d'origen. Això vol dir que tota la informació emmagatzemada en les galetes només s'emmagatzema en aquest LLOC WEB.

En el nostre LLOC WEB utilitzem les galetes següents estrictament necessàries:

Nom Descripció / Finalitat Durada

ckies_functional Desactivació de galetes funcionals 1 any

ckies_performance Desactivació de galetes de rendiment 1 any

ckies_marketing Desactivació de galetes publicitàries / de tercers / subjectes a consentiment 1 any

El vostre consentiment exprés no és necessari per l'ús de galetes estrictament necessàries en aquest LLOC WEB. Per aquest motiu, no podeu activar o desactivar les galetes estrictament necessàries. Aquesta opció només està disponible per a les galetes que requereixen el vostre consentiment, és a dir, les galetes funcionals, de rendiment i publicitàries. No obstant això, en qualsevol moment podreu desactivar les galetes en el vostre navegador (veure punt "Desactivació i eliminació de totes les galetes").

La base legal per a l'ús d'aquestes galetes d'origen el conforma el nostre interès legítim (és a dir, el nostre interès en l'anàlisi, l'optimització i el correcte funcionament d'aquest LLOC WEB), d'acord amb l'art. 6 (1) (f) de l'RGPD.

Galetes funcionals

Les galetes funcionals ens permeten emmagatzemar informació ja proveïda (com nom d'usuari registrat o selecció d'idioma) i oferir-vos funcions optimitzades i més personalitzades, en base a aquesta informació. Aquestes galetes recopilen i emmagatzemen únicament informació anònima.

En aquest LLOC WEB utilitzem les galetes següents funcionals:

Nom Descripció / Finalitat Durada

cookielaw Gràcies a aquesta galeta, l'avís sobre l'ús de galetes no es mostrarà més una vegada que el visitant les hagis acceptat. 1 any

SHD Permet identificar a l'usuari en la seva següent visita 1 any

has_close_teaser Indica si un usuari ha tancat un "teaser", perquè no se li torni a mostrar. Sessió

Podeu desautoritzar sempre que ho desitgeu l'ús de galetes funcionals, desactivant-les per a això a la nostra configuració de galetes.

La base legal per a l'ús de galetes funcionals la conforma l'interès legítim (és a dir, interès en l'anàlisi, l'optimització i el correcte funcionament d'aquest LLOC WEB), d'acord amb l'art. 6 (1) (f) de l'RGPD.

Galetes de rendiment

Les galetes de rendiment recopilen informació sobre la interacció del visitant amb aquest LLOC WEB, amb la finalitat d'ajudar-nos a millorar la seva aparença, continguts i funcionalitat. Aquestes galetes ens ajuden, per exemple, a determinar en quina mesura estan  visitant les subpàgines d'aquest LLOC WEB i en quin contingut els usuaris estan particularment interessats. En particular, emmagatzemem el nombre de visites a una pàgina, el nombre de subpàgines accedides, els temps de visita a aquest LLOC WEB, l'ordre de les pàgines visitades, quins termes de cerca porten als visitants al nostre LLOC WEB el país, la regió i, si s'escau, la ciutat des de la qual s'accedeix. També registrem tots els moviments dels visitants per comprendre quines àrees d'aquest LLOC WEB són de particular interès per als usuaris. L'anàlisi d'aquestes dades ens permet ajustar el contingut d'aquest LLOC WEB a les necessitats dels nostres usuaris, optimitzant d'aquesta manera la nostra oferta. L'adreça IP del vostre dispositiu és transmesa per motius tècnics i de forma anònima, però no ens permet obtenir cap conclusió sobre l'usuari individual.

L'usuari també té dret a oposar-se al processament de dades personals realitzat amb finalitats estadístiques, d'acord amb l'art. 89 paràgraf 1 de la RGPD per raons que sorgeixen de la situació particular de l'usuari en qüestió. Per tal d'exercir els drets esmentats i altres drets dels interessats, la part afectada pot contactar en qualsevol moment, utilitzant per a això les dades de contacte que apareixen a l'avís legal i / o en la política de privacitat d'aquest LLOC WEB.

En aquest LLOC WEB utilitzem les galetes següents de rendiment:

Nom Descripció / Finalitat Durada

Podeu desautoritzar l'ús de galetes de rendiment sempre que ho desitgeu, desactivant-les per a això en la nostra configuració de galetes.

La base legal per a l'ús de galetes de rendiment la conforma l'interès legítim (és a dir, interès en l'anàlisi, l'optimització i el correcte funcionament del nostre lloc web), d'acord amb l'art. 6 (1) (f) de l'RGPD.

Galetes publicitàries / de tercers / subjectes a consentiment

Les galetes publicitàries / de tercers / subjectes a consentiment s'utilitzen per recopilar informació sobre les pàgines web visitades per l'usuari amb la finalitat de crear publicitat dirigida per a l'usuari.

En aquest LLOC WEB utilitzem les següents galetes següents publicitàries / de tercers / subjectes a consentiment:

Nom Descripció / Finalitat Durada

__utma Jimdo estadístiques (Google Analytics) 2 anys

__utmb Jimdo estadístiques (Google Analytics) 24 hores

__utmc Jimdo estadístiques (Google Analytics) Sessió

__utmz Jimdo estadístiques (Google Analytics) 6 mesos

__utmt_b Jimdo estadístiques (Google Analytics) 24 hores

Podeu desautoritzar sempre que ho desitgeu l'ús de galetes de publicitàries / de tercers / subjectes a consentiment, desactivant-les per a això a la nostra configuració de galetes.

A causa dels usos descrits anteriorment, la base legal per al processament de dades personals amb l'ús de galetes queda establerta en l'art. 6 (1) (f) de l'RGPD. Quan l'usuari / visitant expressi el seu consentiment per a l'ús de galetes mitjançant un avís publicat per nosaltres (o per Facebook) en aquest LLOC WEB ( "avís d'ús de galetes"), la legalitat de l'ús de galetes queda regulada per l'art. 6 (1) (f) de l'RGPD.

Desactivació i eliminació de totes les galetes

Podeu configurar el vostre navegador web de tal manera que mai s'emmagatzemin les galetes al vostre dispositiu i / o que l'activació de galetes només pugui produir-se sota el vostre consentiment. En qualsevol moment, podeu eliminar les galetes que hagin tornat a quedar habilitades. Mitjançant les opcions d'ajuda del vostre navegador podeu trobar tots els detalls sobre aquest tema.

Tingueu en compte que, en general, la desactivació de galetes pot generar limitacions en l'oferta de funcions d'aquest LLOC WEB.