· 

[TC059] Cavalls de Vent - Refugi Niu d'Àliga - Refugi Serrat Esposes - Refugi Cortals D'Ingla

Tercera etapa de la ruta Cavalls del Vent, entre el refugi del Niu de l'Àliga (a la cota superior de La Molina, a tocar de la Tossa d'Alp) i el refugi dels Cortals d'Ingla, passant pel Coll de Jou, el Pas de la Guilla, les Penyes Altes del Moixeró, els Colls del Moixerò i pel refugi del Serrat de les Esposes. 

 

Recorregut molt atractiu amb constants pujades i baixades, generalment per corriol, amb trams d'alta muntanya i amb vistes espectaculars d'un entorn meravellós, en gran part pels espais protegits del parc del Cadí-Moixeró.


Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo
Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

17.68 km.

635 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Refugi Niu d'Àliga

Refugi dels Cortals d'Ingla

Refugi del Serrat de les Esposes

Coll de Jou

Pas de la Guilla

Moixeró

Penyes AltesAltres rutes relacionades: