· 

[TC099] Cap Del Rec - Estany de l'Orri

Sortida amb raquetes de neu des del Refugi de Cap del Rec (estació d'esquí nòrdic de Lles de Cerdanya). 

 

Partim des de la zona de sortida de rutes de raquetes de neu i anem en direcció a l'Estany de l'Orri. La primera part transcorre amb poc desnivell, a mig camí creuem la pista del Pradell i, amb una mica més d'esforç, arribem a l'Estany de l'Orri. 

 

Seguim fins al Pla de les Someres, amb excel.lent vistes cap a la Tossa Plana de Lles, i més endavant trobem el refugi del Pradell. Després de deixar el refugi, seguim la ruta 18 (GR) i continuem per bosc, eventualment creuant el Torrent del Prat de la Cot. 

 

Acabem, de nou, al Refugi de Cap del Rec.


Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo
Pitgeu a la imatge per veure el track en detall i descarregar-lo

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

7.32 km.

374 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Cap del Rec

Estany de l'Orri

Refugi del Pradell