· 

Relaxa't: allotjaments a la Cerdanya

 

Hotels, pensions, hostals, càmpings, cases rurals, xalets, refugis de muntanya, cases de pagès, albergs, apartaments, hotels rurals... conformen una gran varietat d’opcions a l’hora de cercar allotjament en aquestes terres.  L’objectiu? Donar resposta a les diferents necessitats i preferències del turisme i oferir els màxims atractius possibles.

 

On DORMIR a la CERDANYA

On MENJAR a la CERDANYA

 

A la Cerdanya és nombrosa l’afluència de gent que reben normalment els càmpings. Els amants d’aquest tipus de vacances, ja sigui a la manera més tradicional, clavant les piquetes al terra i plantant la tenda sota un arbre, llogant un bungalow o un “apartamentet”, o estacionant la seva súper caravana en una parcel.la amb electricitat, acostumen a repetir cada any aquesta experiència. Passen gairebé tot el dia a l’aire lliure, les famílies poden delegar una mica la insistent vigilància dels més petits en la possible figura del jove animador que el càmping ha contractat i passar- se tot el dia gairebé a la fresca, en remull a la piscina, o estirades en una hamaca. Constitueixen un tipus de vacances tranquil·les i molt agraïdes, en el sentit en què els més petits acostumen a passar-ho d'allò més bé i els grans descansen de veritat.

 

A hotels, pensions i hostals sovint s’hi adrecen aquells que passaran, de ben segur, més temps al carrer que dins de les instal·lacions de l’establiment on han fet la reserva, tot i que quan més important és la categoria de l’hotel, probablement més temps hi restaran gaudint de les seves comoditats.

 

Normalment, aquests tipus d’allotjaments estan situats al centre de les poblacions, on el visitants accedeixen fàcilment a tots els serveis que els ofereix el poble o la ciutat que han triat com a destinació.

 

Aquells qui prefereixen allotjar-se en cases o xalets rurals, cases de pagès, refugis de muntanya o bé hotels rurals, acostumen a cercar principalment el contacte amb l’entorn natural de la zona i les activitats de muntanya com per exemple: el senderisme, l’escalada, els esports d’aventura, els passeigs a cavall, les excursions familiars, etc. A la Cerdanya aquests establiments satisfaran sobradament les seves expectatives ja que aquests podran gaudir d’uns paisatges i d’un entorn immillorables. A més, aquests establiments són perfectes a l’hora d’acollir grups d’estiuejants ja que disposen de grans espais on famílies senceres o grups d’amics poden compartir aquest moment de descans i de divertiment tant esperat que són les vacances. Per als infants és una opció també molt interessant, sobretot per a aquells que viuen en nuclis urbans apartats de la natura; el contacte amb aquesta els resultarà molt gratificant. En els darrers anys, aquest tipus d’allotjaments han proliferat moltíssim degut a la gran demanda que han rebut.

 

Les antigues cases de pagès es constitueixen avui dia com un tipus d’allotjament rural molt atractiu. El tipus de construcció, la decoració, el fet de comptar, normalment, amb cuina pròpia, bany, saló i un nombre indeterminat de dormitoris afegit al fet que s’hi organitzen infinitat d’activitats fan que qui escull aquest tipus d’establiment repeteixi l’experiència any rere any.

 

En definitiva, la Cerdanya ens ofereix un munt de possibilitats perquè les nostres vacances esdevinguin allò que esperem, sovint un espai de descans però també de descoberta de nous paratges, de noves activitats i de noves experiències que no ens deixaran indiferents.


De ben segur que a la Cerdanya trobareu el tipus d'allotjament més adient pel vostre concepte de lleure. No deixeu de visitar la nostra pàgina amb tota l'oferta disponible!