Relaxa't

Barbacoa, botifarra
Relaxa't · 2019/03/18
Amb l’arribada del bon temps, ens ve de gust estar a la fresca i realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure. Hem deixat enrere els dies freds i aprofitem per fer tot allò que els dies que s’allarguen i les bones temperatures ens brinden. Organitzar una barbacoa a la terrasseta de casa és quelcom més que assaborir un bon tall de carn a la brasa: el carbó, la graella, les aromes de la carn rostida i els amics o familiars que ens envolten i ens donen un cop de mà ens faran...

Relaxa't · 2019/01/20
Hotels, pensions, hostals, càmpings, cases rurals, xalets, refugis de muntanya, cases de pagès, albergs, apartaments, hotels rurals... conformen una gran varietat d’opcions a l’hora de cercar allotjament en aquestes terres.

Castanyera, Poesia
Relaxa't · 2018/10/28
Arriba la tardor i amb ella el temps del fred i les festes a la vora del foc. En el nostre calendari, tan bon punt canviem d’estació, trobem una de les festivitats de la nova temporada: LA CASTANYADA. El ritual de fer panellets i d’anar a buscar castanyes torrades a la cantonada de casa esdevé una tradició transmesa d’avis a néts.

Cistell de bolets comestibles variats
Relaxa't · 2018/09/07
La varietat de bolets comestibles és molt més gran que no pas la tradició gastronòmica que han generat aquests fongs. El receptari tradicional sembla limitar-se en el si de cada cultura, i no pas solament en la catalana, a un nombre reduït d'espècies, bé que no sempre coincidents. Entre les espècies no popularitzades n'hi ha, doncs, moltes de comestibles i fins i tot, i això encara és més important, d'una qualitat gastronòmica considerable.

Relaxa't · 2018/08/31
Arriba aquell període de l’any en què s’ensuma arreu la febre boletaire. Quan les pluges han estat favorables, als boscos apareixen les espècies més variades d’aquests preuats fongs. Catalunya és una regió on el bolet desperta una gran afició, tant a nivell popular com dels micòlegs més entesos. És doncs també el moment de posada en marxa d’un bon nombre de mercats, festes, concursos i exposicions dedicades al bolet. Aquesta afició ha arribat a tal punt que sovint al bosc hi...