[TC222] Urtx - Ruta de la Muntanya

 

Entretinguda ruta circular a peu pels boscos d'Urtx (Baixa Cerdanya), tot resseguint diversos trams dels Senders de Cerdanya recentment arranjats pel municipi de Fontanals de Cerdanya.

 

En molts casos, l'excursió coincideix amb l'anomenada Ruta de la Muntanya, tot i que hem fet una "interpretació lliure" per aprofitar al màxim els meravellosos boscos i les fantàstiques vistes que anem tenint des del Serrat de les Llançanes sobre La Molina, Masella, el Cadí i, ja al'altra banda de la plana, del Puigpedrós. 

 

La proposta s'inicia a la localitat d'Urtx, agafant el Camí del Solà i el Camí del Mig, anant cap al Coll de Jubell i el Pla dels Coms. La tornada es farà pel Camí dels Corrals, passant per mirador de les Roques d'Engràcia i, més endavant, pel Camí de la Pastora. La seqüència dels senders és: SC-612, SC-617, SC-616, SC-615.

 

TC222 - Vistes des de la Ruta de la Muntanya - Tosa d'Alp
TC222 - Plana cerdana


Perfil ruta senderisme TC222 - Ruta de la Muntanya

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

  

8.8 km.

530 m.

Moderada

Baixa Cerdanya gironina

Urtx

Ruta de la Muntanya


Temps a FontanalsRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens