· 

[TC232] Fites de Llívia

 

Aquesta senzilla ruta circular té com a protagonistes algunes de les fites de terme (també anomenades mugues) de Llívia, a l'Alta Cerdanya. Proposem un fàcil recorregut que ens permet descobrir els paisatges a la vora d'aquesta vila.

 

L'excursió comença al nord del nucli de Llívia, allà on surt la carretera que porta a Cereja.  Anirem trobant progressivament les fites 41 a 35 (o viceversa, si fem la ruta en sentit contrari), mig amagades als camps de cultiu. A molts racons és fàcil veure traçats alternatius que podem prendre per a collir (amb mesura) flors o fruits silvestres. A la part superior del recorregut, en els punts més allunyats al nucli de Llívia, gaudirem d'esplèndides vistes de la plana cerdana. Al peu del puig del Tudó travessarem el llogarret de Cereja, a on destaca l'ermita de Sant Josep.

 

Fites de Llívia - Vistes
Fita de Llivia


Perfil de la ruta circular de les fites de Llívia

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

6.7 km.

180 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Llívia

Cereja


Descarga
TC232-FitesDeLlívia.gpx
Documento XML 16.4 KBRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens