· 

[TC231] Refugi del Pradell - Tossa Plana de Lles

 

Clàssica ascensió a peu circular des del refugi del Pradell fins a la Tossa Plana de Lles (Baixa Cerdanya), tot carenant fins al Pic Setut per la frontera interestatal i tornant pel estanys de Setut.

 

Proposem deixar el vehicle al Refugi del Pradell, origen i final de la ruta. Tirem amunt pel camí directe a la Tossa. Primer fem un tram de bosc i després seguim pel Pla de les Molleres. Pugem flaquejant per la banda esquerra de la Tossa. Enfilem l'últim tram per la carena que llinda amb vall de la Muga, val molt la pena per les vistes. Al cim és habitual trobar vent i fred. Tirem cap el Pic del Setut carenant fàcil. Pujada senzilla al Pic i després baixada molt dreta cap l'Estany Gran de Setut. Cal anar en compte si l'herba és molla, doncs rellisca i és bastant dret. Del llac baixem per Bassot Setut i el bosc de sota. El camí és una mica perdedor però és una bona ruta circular per un matí.

 

TC231 - Tossa Plana de Lles
TC231 - Refugi del Pradell


Perfil ruta senderisme TC231 - Tossa Plana de Lles

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

  

8.6 km.

780 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Tossa Plana de Lles

Pic Setut

Estanys de Setut

Refugi del Pradell


Descarga
TC231.gpx
Documento XML 24.3 KB

Temps a Lles de CerdanyaRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens