· 

[TC239] Llívia - Ur

 

Les passejades des de la vila de Llívia ens porten, gairebé sempre, a travessar la frontera entre els estats que administren la Cerdanya.  En aquesta ocasió, us proposem una ruta circular de senderisme que ens durà a la localitat d'Ur, tot i apropant-nos al llogarret del Mas de Florí.

 

Deixarem la vila per un camí que agafarem en sentit nord-oest, enlairant-nos en direcció cap a Angostrina.  Abans d'arribar a aquesta localitat, ens desviarem en direcció al Mas de Florí tot seguint pistes ben marcades. Des d'aquí i fins al nucli d'Ur anirem per corriols menys marcats fins a arribar al nucli d'Ur.

 

La tornada fins a Llívia la farem per un tram del Camí de Sant Jaume que la travessa, tot gaudint de les vistes que se'ns presenten sobre la plana cerdana.

 

Llívia - Vistes
Ur - Riu


Perfil de la ruta circular de Llívia a Ur

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

8 km.

120 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Llívia

Ur


Descarga
TC239.gpx
Documento XML 15.4 KBRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens