· 

[TC268] Aransa - Mirador del Pla de la Llet

 

Completa ruta circular a peu des del nucli d'Aransaa la vessant nord de la Baixa Cerdanya lleidatana, fins al Mirador del Pla de la Llet.  

 

Desprès de visitar el poble i la seva església de Sant Marti (documentada des de l’any 839) pujarem per l’Obagueta i el Bosc de Queralt fins als prats que envolten l’Estació d’Esquí Nòrdic d’Aransa, on prendrem una senda de raquetes que travessant boscos i clarianes i fent pas pel Coll de Queralt ens portarà al Mirador del Pla de la Llet (2141m), bon mirador de la contrada. Per completar el cercle baixarem passant pel Prat Miró, l’Àrea d’acampada de la Palanqueta, la bonica i amagada Bassa de Comabella, el Fornell i el vell Camí de Sant Marcel.

 

Gran part de l'itinerari transita per senders, corriols i camins força fressats i senyalitzats, només trobem algun tram de vegetació alta en el Camí de Vilana (al principi) i un breu tram de camí poc clar desprès de travessar el Riu de la Verneda en l’inici de la pujada per l’Obagueta.

 

 

TC268 - Senderisme - Excursió - Mirador del Pla de la Llet
TC268 - Senderisme - Excursió - Camí del Mirador


Perfil ruta senderisme Aransa - Mirador del Pla de la Llet

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

16.2 km.

700 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Aransa

Pla de la Llet


Temps a Aransa

On MENJAR a ARANSA

On DORMIR a ARANSARutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens