· 

[TC137] Coma d'Or

 

Ruta circular de dificultat moderada que, sortint de l'estació d'esquí de Portè-Pimorent (Alta Cerdanya), rodeja la serra de les Lloses i ens porta fins l'estany i el cim de Coma d'Or (2826 m.), magnífica talaia en un entorn formidable.  Camins ben fressats i itinerari evident.

 

Iniciarem l'excursió al Port o Coll del Pimorent, un coll de muntanya de l'Alta Cerdanya situat a 1.920 metres d'altitud de la comuna de Portè.  Durant el recorregut anirem trobant diversos indrets singulars, com són la Coma d'en Garcia i el Cortal Rossó. Les vistes de la propera Andorra, de l'estany de Lanós i del massís del Carlit són el marc incomparable d'aquesta proposta. 

 

Recomanen verificar les condicions meteorològiques abans de sortir, especialment a l'hivern, quan podem trobar neu a l'itinerari

 

Coma d'Or
Llac de Lanós


Perfil de la ruta al Coma d'Or

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets: 

  

16.3 km.

930 m.

Moderada

Alta Cerdanya

Portè-Pimorent
Coma d'OrRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens