· 

[TC271] Vallcebollera

 

Fàcil ruta circular per a raquetes de neu vora la localitat de Vallcebollera, a l'Alta Cerdanya. 

 

TC271 - Raquetes de neu - Vistes vall d'Oceja

Per arribar a Vallcebollera cal creuar primer la població d'Oceja i recórrer els 5 Km. de carretera que les separen.  Podrem deixar el vehicle a l'aparcament situat al final, tot just creant un pont sobre el riu Vanera.

 

Des de l'estacionament municipal, agafarem la pista que ens duu en direcció als Replans del Bac, tot seguint les indicacions cap a la font Monnier. A mig camí de la font, ens enfilarem pel mig del bosc, tot seguint un clar corriol marcat amb groc. Seguint-lo, arribarem a una cruïlla principal, a on agafarem el camí de l'esquerra, cap a Les Planelles, primer, i Els Tarters, després, tornant de nou a l'inici.

 

Itinerari per a gaudir del silenci del bosc i les vistes de pessebre de Vallcebollera.

 

TC271 - Raquetes de neu - Vistes
TC271 - Raquetes de neu - Vallcebollera


Perfil de la ruta TC271 - Raquetes de neu - Vallcebollera

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

5.6 km.

190 m.

Moderada

Alta Cerdanya

Vallcebollera


El temps a VallcebolleraRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens