· 

[TC258] Bajanda - Camí de Sant Jaume

 

Entretinguda ruta circular a peu que enllaça un recorregut més aviat boscà i planer, tot seguint el Rec de Bajanda (Alta Cerdanya), amb un tram del camí de Sant Jaume, el qual ens permet descobrir el tren groc i contemplar les vistes des del proper circ d'Eina fins el més llunyà massís del Cadí

 

TC258 de Bajanda - Camí de Sant Jaume - Vistes 1
TC258 de Bajanda - Camí de Sant Jaume - Vistes 2

 

Proposem la ruta en sentit horari, doncs és com més ens agraden les vistes.  En qualsevol cas, l'itinerari és perfectament apte per a tota la família. També cal dir que el recorregut deu ser també força interessant per a fer amb raquetes en cas de neu abundant. En bicicleta també sembla un recorregut a provar, tot i que un parell de trams poden ser un pèl tècnics.

 

Trobem molt interessant el contrast entre els salts d'aigua i ponts sobre els petits recs que anirem trobant amb el tram del camí de Sant Jaume que farem que, més a la solana, ens ofereix les vistes més obertes.

 


Perfil de la ruta circular TC258 de Bajanda - Camí de Sant Jaume

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

10.0 km.

260 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Bajanda

Camí de Sant Jaume
Rutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens