· 

[TC291] Urús - Sant Grau del Puig

 

Fàcil ruta circular a peu des de la localitat d'Urús, a la Baixa Cerdanya gironina, fins a la propera ermita de Sant Grau del Puig. Pel camí passarem pel barri de La Valira i descobrirem la Torre d'Urús.

 

El recorregut alterna trams més aviat emboscats, amb agradables vistes del massís del Cadí i, més endavant, del municipi de Riu de Cerdanya. 

 

L'ermita de Sant Grau del Puig és un edifici rectangular i sense absis, d'una sola nau amb volta de canó i sense campanar. La sagristia, situada a la dreta de l'altar, sobresurt a l'exterior. La portalada, no ornamentada, és de mig punt, damunt la qual es troba un ull que permet l'entrada de llum a l'interior.

  

Senderisme -Sant Grau del Puig
Senderisme - Sant Grau del Puig 2


Perfil de la ruta Urús - Sant Grau del Puig

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

5.8 km.

165 m.

Fàcil

Baixa Cerdanya

Urús

Sant Grau del Puig


Temps a UrúsRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens