· 

[TC304] Voltants de Bolquera


Completa i variada ruta circular per a bicicleta tot terreny o elèctrica pels voltants de la localitat de Bolquera, a l'Alta Cerdanya. Uneix diversos itineraris de la zona, deixant de banda els més habituals del Petit Canadà o de l'àrea de les Bulloses. 

 

La proposta consta de diversos trams entrellaçats que permeten planificar més o menys temps de ruta. Així, el recorregut alterna un primer tram més a l'interior de boscos (entre les fites 1 i 4, a on possiblement haurem de posar el peu a terra en algun moment) amb d'altres més oberts i què ens presenten vistes més obertes sobre la plana cerdana.  També creuarem els nuclis del propi Bolquera i els d'Odelló i Vià, força pintorescs, especialment a la primavera.

 

Segons el moment del dia, és possible que coincidim, més o menys a prop, amb el Tren Groc, la via del qual creuarem un parell de cops.

   

ruta e-bike mtb voltants de Bolquera TC304
 ruta e-bike mtb voltants de Bolquera TC304 - tren groc


Perfil de la ruta e-bike mtbals voltants de Bolquera TC304

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

27.3 km.

540 m.

Moderada

Alta Cerdanya

Bolquera

Odelló

Vià


El temps a BolqueraAltres rutes relacionades: