· 

[TC289] Martinet - Ruta de la Llúdriga - Prullans

 

Variada ruta circular de senderisme, partint del poble de Martinet, a la Baixa Cerdanya lleidatana, i arribant-nos pràcticament al de Prullans, tot resseguint l'anomenada Ruta de la Llúdriga. L'itinerari pot estirar-se per arribar fàcilment al nucli d'Ardòvol.

 

La part de la Ruta de la Llúdriga segueix en tot moment el curs del riu Segre pel seu propi marge. Al tram final de l'itinerari, guanyem una mica d'altura i podrem admirar el curs del riu i els meandres que aquest fa des d'una bonica perspectiva elevada. Aquesta Ruta es troba dins de la Reserva Natural Segre-Prullans, que es va crear l'any 1987 amb l'objectiu de garantir la supervivència de les darreres poblacions de llúdriga que quedaven a la Cerdanya. Durant l'itinerari anirem trobant panells que ens expliquen de forma amena i amb il·lustracions els elements més rellevants d'aquesta espècie i de la vegetació de ribera.

 

Senderisme - A peu -ruta de la Llúdriga
Senderisme - A peu - Martinet


Perfil de la ruta circular de Martinet a ruta de la Llúdriga

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

  

12.2 km.

480 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Martinet

Prullans

Ruta de la LlúdrigaOn MENJAR a MARTINET i MONTELLÀ

On DORMIR a MARTINET i MONTELLÀRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens