· 

[TC301] Voltants de Dorres

 

Entretinguda ruta circular a peu per la zona més al nord de la localitat de Dorres, a l'Alta Cerdanya.

 

L'itinerari alterna zones més boscanes, creuant diversos rierols, amb zones més obertes i panoràmiques sobre la plana cerdana. Des del coll de Juell podem desviar-nos fàcilment per a visitar la propera ermita de Bell-lloc. És molt recomanable fer l'excursió amb camisa i pantaló llargs.

 

A Dorres mateix també podrem gaudir dels banys termals, presents des de l'època romana, i de la gastronomia local.  Els banys termals, a l’aire lliure, entre els arbres, ens permeten gaudir d'una panoràmica impressionant dels cims dels Pirineus Catalans i ofereixen als amants de la natura i de l’aigua, un moment de descans i de relaxació. A qualsevol època de l’any, és agradable submergir-se a les dues piscines exteriors, dins les quals l’aigua té una temperatura de 38 graus.

 

Rierol - Dorres
Vistes Dorres


Perfil de la ruta circular de Dorres

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

9.0 km.

400 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Dorres
Rutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens