· 

[TC316] Santa Magdalena - Vall de l'Ingla


Entretinguda ruta circular de senderisme pel la zona més al sud del municipi de Bellver de Cerdanya, a la Baixa Cerdanya lleidatana.  L'itinerari parteix del nucli de Santa Magdalena, ens descobreix els seus fantàstics boscos i, ja de tornada, ens permet gaudir de la magnífica Vall de l'Ingla, tot passant per l'Àrea recreativa del seu nom.

 

El llogarret de Santa Magdalena, del qual existeixen referències des de voltants de l'any 1000, va estar a punt de quedar sense habitants a les acaballes del segle passat. Des de llavors vàries famílies han escollit aquest indret per a establir-s'hi.  

 

Bona part del recorregut transcorre per corriols i pistes que fan de bon caminar, alternant bosquets atapeïts i paisatges més oberts.  La tardor se'ns mostra, aquí, simplement espectacular!

 

TC316 - Boscos de Santa Magdalena
TC316 Àrea recreativa de l'Ingla


Perfil de la ruta circular de senderisme TC316 Santa Magdalena

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

  

11.0 km.

460 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Santa Magdalena

Vall de l'Ingla
Rutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens