· 

[TC336] Boscos de Planès

 

Variada ruta circular de senderisme pels boscos de Planès, a l'extrem més oriental de l'Alta Cerdanya.

 

Iniciarem l'itinerari a Cascarols, des de les cases del mig del poble de Planès (50 veïns durant l'any, majoritàriament dedicats a la ramaderia) i seguirem el sender amunt, paral·lel al torrent i un tram del PR6, que deixarem en creuar-nos una pista.  Continuarem pel corriol recte amunt, sempre amunt.  Creuarem un altre torrent i baixarem pel dret fins a trobar una pista que seguirem cap a l'esquerra.  La pista arriba s'acaba i haurem de seguir un corriol de baixada, fins creuar amb el GR36, que seguirem fins a arribar al poble de Planès.

 

Tant de bo us creueu amb algun rossinyol o cep despistats!

 

Ruta de senderisme a peu circular TC336- Planès
Ruta de senderisme a peu circular TC336


Perfil de la ruta de senderisme a peu circular TC336

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

7.8 km.

380 m.

Moderada

Capcir

Planès


Temps a PlanèsRutes més populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens