· 

A reveure!

 

Benvolguda usuària/benvolgut subscriptor/ benvolguts seguidors:

 

Després de sis anys (qui ho hagués dit!) d'haver-vos fet arribar una o més propostes setmanals de descoberta a la Cerdanya, ha arribat el moment de fer un parèntesi, reposar, gaudir de l'aconseguit i dir-vos "fins a la propera".

 

Esperem, de tot cor, que hàgiu seguit alguna de les nostres propostes. I que l'experiència hagi estat positiva. Si alguna ruta us ha portat a algun lloc "impossible", esperem que accepteu les nostres disculpes.

 

Aquest comiat no té per què ser definitiu: si qualsevol de vosaltres es veu amb l'esperit de continuar (o regirar del tot) aquesta iniciativa, no dubteu de contactar amb nosaltres a tot.cerdanya@mail.com. Aquest lloc web, amb tots els seus continguts, romandrà en marxa encara alguns mesos i, eventualment, passarà a un altre domini.

 

Estarem encantats què ens deixeu qualsevol comentari en aquesta mateixa pàgina.

 

A reveure!

 

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Eduard (lunes, 20 mayo 2024 02:43)

    Moltes gràcies per haver portat aquesta iniciativa durant aquest temps. Som una família barcelonina que poc o molt portem 18 anys venint a Cerdanya. I el 7 darreres amb habitatge propi, pujant tot l'any. Ens ha estat molt útil la vostra pàgina. Tant de bo , seguís activa!

  • #2

    Cristina i familia (viernes, 24 mayo 2024 11:16)

    Us volem donar les gràcies, tota la familia, per la vostra feina setmanal durant aquests anys i els bons moments que hem gaudit amb les vostres propostes. Una abraçada i fins aviat.