· 

[TC199] Ger - El Coforn

 

Completa excursió circular a peu que ens enfila per la solana damunt de Ger i ens mostra la plana de la Baixa Cerdanya gironina.

 

Suggerim aparcar al costat de la carretera N260 just a l'entrada de Ger i travessar tot el poble fins a enfilar el Torrent de les Valls i agafar el Sender de Cerdanya SC142, que puja cap a Niula. Molt poc abans d'arribar a les runes del Mas de El Coforn veurem el desviament cap el Sender de Cerdanya SC140 que ens menarà cap a la carena que separa les dues valls per les quals transitarem.

 

Aquest SC140 és el que ens portaria fins a Montmalús. Creuem en un petit tros el sender SC164 de Ger a la Cabanella i que és el que puja per la carena. Passem a l'altra vall i un cop creuat el torrent al costat d'una porta de ferro deixem finalment el SC140 i seguim el Sender de Cerdanya SC143 que és el que ens durà fins a Ger altre cop.

 

Passem a la vora de l'agrupament de cases de Sant Pere de Ger i ja entrem al poble. Després de passar per l'església de Santa Coloma arribem de nou a l'inici de la ruta.

 

TC199 - Senderisme - Excursió - Ger - Montmalús - Panoràmica


Perfil ruta senderisme Ger Meranges TC199

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

  

  

9.6 km.

290 m.

Moderada

Baixa Cerdanya gironina

Ger

Montmalús

El Coforn


Descarga
TC199-Senderisme-Ger-Montmalús.gpx
Documento XML 23.1 KB

Temps a Ger

On MENJAR a GER

On DORMIR a GERRutes populars:

Baixa Cerdanya

Alta Cerdanya

Amb nens