· 

[TC132] Bajanda - Cim Dels Carrots

 

Senzilla ruta circular a peu des de Bajanda (Alta Cerdanya) que ens enlaira fins el cim dels Carrots i ens permet gaudir de magnífiques vistes de 360º des dels diversos miradors que anem trobant al llarg del recorregut. La part final ressegueix part del camí de Sant Jaume de Galícia que creua per aquesta banda de la regió. 

 

Cim dels Carrots
Cartell indicador Camí de Sant Jaume

 

Descrivim la ruta en sentit horari, doncs és com més ens agraden les vistes. En sentit anti-horari el pendent és un pèl menys exigent. En qualsevol cas, l'itinerari és perfectament apte per a tota la família. També cal dir que el recorregut deu ser també força interessant per a fer amb raquetes en cas de neu abundant. En bicicleta també sembla un recorregut a provar, tot i que un parell de trams podem ser un pèl tècnics.

 


Perfil de la ruta circular de Bajanda - Cim dels Carrots

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

7.3 km.

300 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Bajanda
Altres rutes relacionades: