· 

[TC364] Ger - Montmalús - La Feixa - Guils-Fontanera - Niula


Completa ruta circular per a bicicleta elèctrica per la zona nord de la Caixa Cerdanya gironina.  Partint de la localitat de Ger, ràpidament ens enlairarem cap a Montmalús i el Refugi de la Feixa, a on podrem aprofitar per a descansar una estona.  Ja de baixada, ens aproparem a l'estació de Guils-Fontanera, el llogarret de Niula i tornarem a Ger després del mas abandonat del Coforn.

 

La primera part del recorregut (fins a Niula) transcorre per pistes de bona petja, a estones dins d'atapeïts boscos i d'altres, amb paisatges més oberts.  Al llarg del recorregut trobarem fonts a la Feixa i l'estació de Guils-Fontanera. El tram de Niula a Ger és difícil a estones; una alternativa és tonar a Ger tot seguint la carretera asfaltada que ens hi porta directament.

 

La ruta també es pot fer en bicicleta tot terreny, tot i que cal considerar el desnivell acumulat i el fort pendent d'alguns trams.

 

TC364 ruta e-bike Ger - La Feixa
TC364 ruta e-bike Refugi de La Feixa


Perfil de la ruta e-bike Ger - La Feixa TC364

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

 

 

 

28.2 km.

1200 m.

Difícil

Baixa Cerdanya gironina

Ger

Montmalús

Refugi de la Feixa

Estació de Guils-Fontanera

Niula

El Coforn


El temps a GerAltres rutes relacionades: