· 

[TC184] Sallagosa - Roet - Llo - Vedrinyans

 

Variada ruta circular a peu que enllaça les poblacions de Sallagosa i Llo (Alta Cerdanya), tot travessant els llogarets de Roet i Vedrinyans. 

 

Roet (oficialment, en francès, Rohet, antigament Rouet) és un petit poble de la comuna de Llo i està situat a la zona nord-oest del terme del mateix nom, més a prop de Sallagosa que del mateix Llo. 

 

El terme comunal de Llo, de 284.400 hectàrees d'extensió, és situat a l'extrem sud-oriental de la comarca de l'Alta Cerdanya i és al límit entre aquesta comarca i el Ripollès. El terme de Llo és, íntegrament, la vall del Segre, des de la seva capçalera fins a la seva entrada a la plana de la Cerdanya, a les portes de Sallagosa. 

 

Vedrinyans (en francès, oficialment, Védrignans), és un vilatge, antic municipi independent, de l'actual comuna nord-catalana de Sallagosa, pertanyent a la comarca de l'Alta Cerdanya. Està situat a 1.389 m. d'altitud, al sud-est de Sallagosa, al centre del lloc on comença el llarg apèndix del terme de Sallagosa que segueix la vall del Rec de Vedrinyans, o de les Deveses, i s'enfila cap als contraforts nord-occidentals dels Pirineus.

 

Ruta de senderisme a peu circular de Sallagosa - Vedrinyans- Foto 1
Ruta de senderisme a peu circular de Sallagosa - Vedrinyans - Foto 3


Perfil de la ruta de senderisme a peu circular de Sallagosa - Roet - Llo - Vedrinyans

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

 

6.4 km.

220 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Sallagosa

Roet

Llo

Vedrinyans


Descarga
TC184-sallagosa-roet-llo-vedrinyans.gpx
Documento XML 138.5 KB

Temps a SallagosaAltres rutes de senderisme relacionades: