· 

[TC093] Alp - Camí del Carboner Mort (Sender 734)

Proposta de senderisme senzilla des de la localitat d'Alp (Baixa Cerdanya gironina).

 

El Camí del Carboner Mort arrenca des d’una zona de prats i matollars per enfilar-se ràpidament cap a una pineda de rajolet (pi roig) jove, on encara s’observa alguna paret de pedra en sec d’antigues feixes. Puja de forma més o menys constant per aquest antic ròssec, travessa una primera pista forestal fins a prendre (un tros més amunt a l’esquerre) una altra pista que planeja fins arribar a la zona de l’avetar.  L’avet era un arbre molt preuat i utilitzat per la gent de la zona. 

 

Pràcticament tot aquest recorregut transcorre dins de la Forest d’Utilitat Pública d’Alp.Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

4.1 km.

450 m.

Fàcil

Baixa Cerdanya gironina

Alp
Altres rutes relacionades: