· 

[TC175] Sola de la Tossa (Circuit 13)

 

Senzilla ruta circular d'iniciació al senderisme amb raquetes de neu que ens descobreix l'indret de la Sola de la Tossa des del Coll de la Llossa, al Conflent.

 

 

Mirador circuit de raquetes 13 cap a Cambra d'Ase, Carlit, Tosa d'Alp

 

Per arribar al Coll de la Llossa hem de passar per Puigcerdà i, a la Guingueta d'Ix, seguir en direcció a Montlluís. Allà prendrem el trencant en direcció a Els Angles i poc abans d'arribar al Coll de la Quillana veurem el desviament que, en poc més de 2 Km., ens portarà al Coll de la Llossa, a on trobarem una estació d'esquí de fons i el seu aparcament.

 

Sortim del mateix aparcament sense arribar a l'edifici principal i agafem un corriol senyalitzat amb uns senyals de color groc i amb unes raquetes, ja que és un recorregut específic de l'estació (circuit 13). És gratuït.

 

El recorregut ens endinsa en un bosc d'avets, amb un mínim de desnivell total i ens presenta un parell de miradors privilegiats envers el circ de Cambre d'Ase, la Tosa d'Alp, el massís del Cadí, l'imponent Carlit i les pistes de Els Angles.

Indicador inici circuit 13 coll de la llossa
Indicador circuit 13 coll de la llossa


[Per a dispositius mòbils, veureu millor aquest mapa en posició horitzontal]

Perfil Circuit raquetes 13 Coll de La Llossa

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

1.4 km.

54 m.

Fàcil

Conflent

Coll de la Llossa


Temps a La LlagonaAltres rutes relacionades: