· 

[TC106] Sant Pere dels Forcats - Eina (Circuit 12)

Fàcil passejada amb raquetes de neu a prop de les pistes d'esquí d'Eina, aprofitant la bona qualitat de la neu. 

 

Es tracta d'una ruta circular senzilla, que podem començar en qualsevol dels dos pàrquings que detallem al track. 

Nosaltres vàrem escollir començar al poble de Sant Pere dels Forcats. Després de passar el poble, seguim les indicacions de les pistes d'esquí i quan arribem a la part de dalt, poc abans d'arribar a les primeres cases de la zona de l'estació, prenem a la dreta la Rue des Forets. 

 

Seguim aquest petit tram de carretera que acaba davant d'una de les pistes d'esquí, la Promenade des Forets, a on aparquem, al costat d'un edifici i instal.lacions d'antenes. Si el dia és clar, des d'aquí podem veure el mar Mediterrani! 

 

Comencem la ruta a la mateixa pista d'esquí, seguint les indicacions per a raquetes de neu dels circuits 12 i 22. Uns 50 m a la dreta deixem la pista d'esquí i agafem el GR-36 que seguirem força estona, fins a Eina. Aquest és el recorregut íntegre del circuit número 12.

 

Ja al pàrquing de les pistes d'esquí d'Eina, agafem una pista forestal que, al cap de poca estona, desemboca de nou a la pista de la Promenade des Forets, que seguirem fins al punt de sortida.


[Per a dispositius mòbils, veureu millor aquest mapa en posició horitzontal]


Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

3.3 km.

150 m.

Fàcil

Alta Cerdanya

Sant Pere dels Forcats

Eina
Altres rutes relacionades: