· 

[TC049] Circular Urús - Penyes Altes del Moixeró

 

Clàssica ruta circular per la cara nord del massís del Cadí, tot partint des d'Urús i enfilant-nos a un dels miradors més privilegiats de la zona, les Penyes Altes de Moixeró. 

 

Urús

Partint del poble d'Urús mateix, a on podrem estacionar el vehicle, enfilarem en direcció a la vessant nord del Massís del Cadí, a trobar el coll de Jovell. Més endavant, trobarem la Font Llebrera, en un entorn emboscat, i ens arribarem al coll de Jou. Un esforç més i assolirem el cim, les Penyes Altes del Moixeró, amb magnífiques vistes de 360º.

 

La tornada la farem tot passant pel turó del Montsec i aturant-nos al refugi del Cortal d'en Vidal.

 

A Urús mateix tindrem més d'una font amb aigua potable.


Perfil de la ruta circular Urús - Penyes Altes del Moixeró

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

  

17.5 km.

1200 m.

Moderada

Baixa Cerdanya

Urús

Penyes Altes del Moixeró
Valoracions:

No es posible ver el contenido de Powr.io debido a tu configuración de cookies actual. Haz clic en la Política de cookies (funcional y marketing) para aceptar la Política de cookies de Powr.io y poder ver el contenido. Puedes encontrar más información al respecto en la Política de privacidad de Powr.io.

Altres rutes relacionades: