· 

[TC098] Aransa - Pla de la Llet

Fàcil ruta de raquetes de neu en una zona de vistes privilegiades, amb recorregut per un entorn boscós i controlat i finalitzat amb una curta i suau pujada per accedir al Mirador del Pla de la Llet (un dels 100 cims de la FEEC). 

 

Constitueix la ruta "vermella" que, sortint del Refugi de Forners, indica 8.5 km. fins el Pla de la Llet. Només cal anar seguir les indicacions quadrades de color vermell i respectar l'entorn i les pistes d'esquí nòrdic que anirem creuant. Passarem per racons pintorescos, com la Baga de Fontfreda i el Coll de Queralt, abans de culminar la sortida al Mirador d'Aransa. 

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

 7.18 km.

261 m.

Moderada

Baixa Cerdanya lleidatana

Aransa

Pla de la Llet

Refugi de Forners
Altres rutes relacionades: