[TC100] Cap del Rec - Tossa Plana de Lles

 

Ascensió amb raquetes de neu a la Tossa Plana de Lles des del Refugi de Cap del Rec. 

 

Per arribar al punt d'inici, conduïm fins al poble de Lles de Cerdanya i després seguir per la carretera asfaltada que puja a l'estació d'esquí de fons de Lles de Cerdanya, on trobarem el Refugi de Cap del Rec

 

Iniciem la ruta per una pista de raquetes que molt suaument va guanyant alçada tot travessant el Bosc de la Mata. Al cap d'uns 2.5 quilòmetres arribarem a la pista forestal que a l'estiu ens permet anar des del Refugi de Cap del Rec fins l'Àrea Recreativa de les Pollineres en tot terreny. Seguirem ara per aquesta pista forestal fins arribar als voltants del Refugi del Pradell. 

 

A l'alçada del Refugi del Pradell abandonem la pista forestal i, cap al Nord, iniciem una pujada més pronunciada travessant el Bosc del Tossalell, per anar a buscar al Pla de les Someres. 

 

En arribar al Pla de les Someres el pendent torna a donar-nos treva. Els arbres desapareixen. Seguim pujant direcció NE i després d'aquesta zona suau del Pla de les Someres el pendent es va incrementant. Finalment, sense més complicació que el pendent, arribarem al cim. 

 

La baixada la farem pel camí de pujada, encara que una vegada arribem a la pista de les raquetes veiem un sender senyalitzat que ens durà de manera més directa fins al Refugi de Cap del Rec, sense necessitat de tornar a trepitjar la pista per raquetes.

 


Vistes Cap del Rec
Refugi
Baixa Cerdanya


[Per a dispositius mòbils, veureu millor aquest mapa en posició horitzontal]

profile

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

 

 

10.53 km.

946 m.

Difícil

Baixa Cerdanya lleidatana

Cap del Rec

Tossa Plana de Lles

Refugi del Pradell
Altres rutes relacionades:

 Escribir comentario

Comentarios: 0