· 

[TC178] Quillana (circuit 16)

 

Senzilla passejada circular amb raquetes de neu, sense cap mena de dificultat, per la zona de la Quillana (Capcir), començant i acabant a l'estació del mateix nom. Seguirem en tot moment l'itinerari número 16.

 

Deixarem el cotxe a l'aparcament al costat de l'edifici de la Maison de l'Capcir, a on arribarem des de Sallagosa seguint les indicacions per anar a Els Angles.   Després de la vila de la Quillana, tenim un tram recte de carretera i, en arribar a una rotonda que ens indica Angles a l'esquerre, veurem allà un edifici de pedra i una zona d'aparcament.  Donarem la volta a la rotonda com si tornéssim enrere, i així podrem entrar-hi. 

 

És una zona amb diversos recorreguts, tant a l'hivern amb raquetes o esquís de fons, com a l'estiu per caminar o amb bicicleta de muntanya, tots ells molt planers.

 

Vistes TC178 Raquetes de neu
Camí TC178 Raquetes de neu


[Per a dispositius mòbils, veureu millor aquest mapa en posició horitzontal]

Perfil TC178 Raquetes de neu - La Quillana

Distància:

Desnivell:

Dificultat:

Zona:

Indrets:

5.7 km.

110 m.

Fàcil

Capcir

La Quillana

Temps a La LlagunaRutes populars:

Raquetes - Baixa Cerdanya

Raquetes - Alta Cerdanya

Senderisme